Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Przemek Spytek boj fra oszlo (2577 niezalogowanych)
1 Post
Adam Driver
(Driver)
Wiking
Ludzie przejrzyjcie na oczy!!! Normalni norwegowie mają podobne zdanie jak my tylko łosie norweskie ślepo zapatrzone w NRK wierzą w to co im imputują...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Akurat tą sprawę przekazał szwedzki dziennikarz.. Ja wam się nie dziwię, że jesteście tak zaślepieni cudowną kowalczyk. Przecież ponad 70% polaków wierzy w brednie macierewicza.. Nie ma co tłumaczyć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Nettavisen, norweski portal informacyjny, poddał w wątpliwość wygraną Justyny. Według dziennikarzy serwisu zdobycie złotego medalu na olimpiadzie nie jest możliwe, jeśli weźmie się pod uwagę tak poważną kontuzję, jaką jest złamanie kości stopy

Więcej informacji: www.mojanorwegia.pl/sport/zlamana_stopa_...lczyka#ixzz2tT9LHL2p

www.nettavisen.no/3754717.html

faktycznie szwedzki norwedzy pisali o lekach

ty juz jestes zaslepiony norwegia jak lemingi wyznawcy Laska i Milera
sekciarz pancernej brzozy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Pati chłopczyku nie wpierdzielaj się, jak nie wiesz o co chodzi Ja napisałem o środkowym paluszku czystej jak łza kowalczyk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Pati chłopczyku nie wpierdzielaj się, jak nie wiesz o co chodzi Ja napisałem o środkowym paluszku czystej jak łza kowalczyk
i dlatego smarku podales linka do norweskiego dziennika
www.dagbladet.no/tag/expressen[hide][/hide]
w ktorym pracuje Oscar Broström

ktory jest dziennikarzem norweskim
a szwedzkim to jest co najwyzej obywatelem

polsctwo wlazace w dupe bez mydla
jak zlodziej ktorego zlapia za reke to bedzie twierdzil ze to nie jego reka

jakie to norweskie oni tez jak kradno to jest to zawsze wina ofiary nigdy norwega
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Kto cie tak skrzywdził? Ktoś cie wykorzystywał w dzieciństwie czy teraz? Opowiedz nam swoją historię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
udowodnilem ci ze klamiesz i oszukujesz oraz usilujesz szkalowac Justyne w celu wybielania bledow norwegow i ich dziennikarzy
a twoja jedyna reakcja zamias pokory jest jakas domoroslo psychoanaliza twojego chorego obrazy swiata

ps
jak tam slowiki poznanskie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PiotrKobialka)
Wiking
Na szczęście to nie norweska olimpiada i pomimo całej frustracji nikt naszym olimpijczykom na granicy nie zabierze medali, bo kradzione albo z przemytu. Mogą sobie pisać te brednie na urzytek swoich matolow. Reszta swiata wie jakim sposobem norweskie biegaczki robia rezultaty. A w soczi przedawkowali czy za mało wzięli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
NO NOK
(NOREK)
Stały Bywalec
Patim skrzywdzony przez norwegów, wykorzystany itp. Oscar Broström pracuje dla expressen.se a nie dla dagbladet.no, a fotke wrzucił na twittera.. Ty masz jakieś zwidy, że wszędzie widzisz norwegów.. Co oni ci zrobili..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie tak latwo mnie skrzywdzic
kilku norwegow juz probowalo
co znacznie uszczuplilo im stan konta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3